+38 094 906 58 07
До сайту університету

Тренінг на зґуртування команди «Мій герб»

▶️ Педагогічні колективи сьогодні роздирають протиріччя. Нерідко при цьому легко руйнуються з таким трудом налагоджені зв'язки.

❗️ В даний час, коли саме колективні умови визначають успіхи науки, техніки, виникає гостра необхідність в людях, які володіють мистецтвом створювати моральний клімат в колективі. І колектив стає могутнім засобом формування особистості тільки тоді, коли він характеризується високим психологічним кліматом.

✅ Щоб успішно долати руйнівні наслідки конфліктів, потрібно навчитися обходити їх. А це можливо лише при високому рівні розвитку колективу і сприятливого соціально-психологічного клімату. Досягти хороших міжособистісних відносин (специфіки формальних і неформальних організаційних зв'язків в колективі і співвідношення між ними), демократичного рівня в колективі, оптимального рівня психологічної сумісності колективу, розкриття внутрішнього творчого потенціалу педагога в Міжнародному Європейському Університеті  вдається завдяки тренінговим процесам, де ти дієш нестандартно, ефективно, на новому рівні своїх можливостей!

Викладачі МЄУ, як одна команда,  отримують практики трансформації сумнівів, страху і гніву в упевненість і потужний потік енергії!

Студенти ННІ "Європейська медична школа" відвідали Інститут хірургії Доктора Валіхновського
Практичне заняття з вивчення 3D структури паперової моделі імуноглобуліну IgG
Розширене засідання кафедри фундаментальних та медико-профілактичних дисциплін ННІ "Європейська медична школа"
СТУДЕНТИ МУ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У 1-МУ ВЕЛИКОПОЛЬСЬКОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ "ЛАЗЕРОБІОЛОГІЯ В ТЕРАПЕВТИЧНІЙ ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИЦІ"
Вторинна спеціалізація «Ультразвукова діагностика» Лекція: «Норма та захворювання щитоподібної залози»
Attention! The only official website of the INTERNATIONAL EUROPEAN UNIVERSITY
Урочисте вручення дипломів здобувачам вищої освіти освітнього ступеня «Магістр»
АННА ХОЛОДНИЦЬКА ВИСТУПИЛА НА ІНТЕНСИВІ З ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВІД ГО «ПРОГРЕСИЛЬНІ»
Контакти
Директорат ННІ "Європейська медична школа":
проспект Академіка Глушкова, 42 / 03187
+38 094 906 58 07